lunes, febrero 18

Jota de Figueroles en versió mini per al pregó de Castelló

Iniciem una nova secció en aquesta pàgina i quina millor manera que amb la jota del nostre poble. En aquesta nova secció anirem oferint al mon sencer el folklore de les nostres terres mitjançant gravacions musicals en assatjos. Esperem que us agraden.

Aquesta cançó és una versió reduïda de la jota de Figueroles (sense introducció i amb només dues lletres) destinada a ser oferida en el Pregó de Castelló d'enguany, en que participarem junt al Grup de Danses de Figueroles. Cal dir que en aquesta jota hem modificat recentment el to original en "LA" i "MI" per el de "SOL" i "DO", que s'adapta millor a les cantores però que és una mica més complex per tocar.



No està de més dir que aquest any (si no hi ha novetats) tocarem en el Pregó de Castelló debades, ja que han oferit al grup només unes 15 entrades per al sopar en la pérgola... el justet per que vagen les balladores. L'any passat vam anar els tocadors, així que enguany no toca. Haguera estat be perquè és un bon sopar del que hem gaudit diversos anys, però el més important és oferir la nostra música a la gent.

Etiquetas: