martes, julio 25

Actuació en Carlet (Renaixement del Blog)



El passat dissabte 22 de Juliol, la rondalla "Els Kimbol's" de Figueroles realitzà junt amb el Grup de danses "L'Ermita de Moró", una actuació en el magnífic auditori Municipal de Carlet.

La jornada va ser molt agradable, donat que només arribar amb l'autobús, vam gaudir d'un suculent dinar on el protagonista fou l'arros. La vesprada la passarem en la piscina municipal on s'estava millor que en cap lloc. Allí mateix, guitarres(Fructu C.B. i Julio B.S.) i bandurries(Alfredo F.P. i Silver G.) es batíren en duel al guinyot...on guanyaren les Bandurries.

Després de coneixer el poble, vam actuar en l'esmenat auditori juntament amb un grup de Lorca, un de Avilés i el grup local "El Trencall", conformant el XIII Aplec de Folklore Ciutat de Carlet. La Nostra actuació(I la de la resta de grups) consistí en dues parts:

1ª part:
-Jota de Moró
-Jotilla de Vinaros
-Jota de Tres
-Marineries
-Jota d'Altura

2ª part:
-Jota d'Useres
-Ball Plà
-Panderetes
-Jota de Castelló
-Bolero de Castelló

Tot va eixir correctament i va ser un èxit, al igual que les actuacions dels altres grups. Cal afegir que també van tocar amb nosaltres alguns membres de la rondalla de Moró i va cantar el polifacètic Toni Selma. A les 3 del matí vam sopar i ens en varem tornar cap al poble. La pròxima actuació será en Figueroles el primer cap de setmana d'Agost, en que també tocarem en Benlloch.


Etiquetas: ,