martes, junio 23

Fotos del viatge a Múrcia

Aquest darrer cap de setmana, el grup de Danses Ravalaire de Benlloch realitzà una actuació en la localitat de Javalí Nuevo, en Múrcia, acompanyats d'alguns membres del grup de danses de Cabanes i de la Rondalla els Kimbol's de Figueroles, que es va encarregar de l'apartat musical.

Dissabte 20 de Juny eixírem de bon matí amb el bus i arribàrem al nostre destí a l'hora de dinar. L'allotjament fou en la Pensión Morente, en les afores de Sangonera la Seca. Després de dinar vam tenir la vesprada lliure fins l'hora de l'actuació.

Abans d'actuar vam ser rebuts molt amablement en el casal del grup folklòric "la horqueta", organitzadors del festival. A continuació vam actuar en una plaça d'aquesta pedania murciana, juntament amb el grup local i un altre grup convidat provinent de Valdepeñas (Ciudad Real). Durant l'actuació hi hagué problemes amb l'equip de so, però fou tot un èxit.

Finalitzat l'event (1:00h), el grup anfitrió ens convidà a un sopar amb prodúctes típics de la zona, on destacaren els paparajotes. En acabar el sopar i el "bureo", ens vam "gitar" durant unes horetes i a l'endemà tornarem cap a casa després de visitar Múrcia Capital.

Us deixe amb un recull de les poquetes fotos que tinc a la espera de que em passen la resta:

Las torres de Cotillas des del bus

Habitació individual en la Pensión Morente

Pensió Morente

Casal del grup folklòric "La Horqueta", en Javalí Nuevo

Casal del grup folklòric "La Horqueta", en Javalí Nuevo (Interior)

Orígens de Javalí Nuevo

Altar Major de la Catedral de Múrcia

Nau Lateral de la Catedral de Múrcia

Edifici horrible enfront de la Catedral de Múrcia

Campanar de la Catedral de Múrcia

Ous frescs

L'alegria de la huerta

Dinar en Múrcia

Catedral de Múrcia (exterior)

Etiquetas: ,