miércoles, septiembre 27

Última hora

Es comunica a tots els membres de la rondalla (als que entren per ací al menys), que el proper 29 d'octubre hi ha una actuació en Onda acompanyant al Grup de Dances de Cabanes. L'actuació consisteix en dues parts: la 1ª al cine Mónaco i la 2ª en el passacarrers. Després ens donen a sopar on sempre.

Ens arreplegarà un autobus que vindrà des de Cabanes i que després també ens tornarà a Figueroles abans d'anar-se'n a Cabanes.

1 Comentaris:

Anonymous Anónimo said...

Aquest dissabte també vam tenir una macroactuació en Vilanova d'Alcolea, On vam tocar 3 cançons: La Jota d'Ibi, l'Arenilla de Borriana i La Jota de Cofrentes. L'actuació corresponia a "La Mostreta" on acompanyem al nostre grup de danses, el de Figueroles.

L'organització va estar molt be, i el menjar que ens van traure per a berenar, de primera. Potser l'única pega va ser que l'equip de música no tenia retorn i no ens escoltavem massa entre nosaltres. I per queixar-se d'algo, el sol ens donava de ple en la cara i les mosques se'ns menjaven vius quan teniem les mans ocupades tocant. Però açò son coses de l'ofici.

9:56 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home